Засађен дрворед у дужини од 1100м

25. 11. 2023.

Засађен дрворед у дужини од 1100м

Драги пријатељи,

Данас смо подигли дрворед у дужини од 1100м на путном правцу Суботица-Стари Жедник, на деоници пута од бившег комбината до насеља Верушић са десне стране.

План и један од циљева организације је да подигнемо 120км дрвореда на регионалним и локалним путевима на територији општине и града Суботице, а у претходном периоду дошли смо до бројке од 20 км на коју смо веома поносни.

Захвалили бисмо се још једном свим учесницима и волонтерима који су данас били са нама и захваљујући добро уиграној екипи, за мало више од сат времена одрадили смо читав посао.

Са нама су овај пут биле суботичке компаније Про Kредит Банка, Kонтинентал, Норма Група, Сваровски, СИП Телекомуникације, ЕлевенЕс, Грађевински центар Маjур, Војпут - фирме без којих ова акција не би била могућа. Ове компаније су допринеле донацијама и учешћу запослених у садњи. Такође се захваљујемо нашим добрим пријатељима из ДВД Матица Суботица, за које можемо рећи да су нам кључни сарадници и наши партнери који, заједно са нама дају велики допринос одржавању и очувању младица.

Ми ћемо се и у будуће трудити да будемо карика која спаја све добре људе и друштвено одговорне компаније како бисмо заједнички наставили од нашег града правити зелену оазу!

Погледајте још: